Skip to content

Om oss

Puts & Bygg

Ett rent hem och rena lokaler ger ett seriöst intryck, oavsett om det handlar om att städa inför en flytt eller kundbesök. Holgers Fönsterputs är din städfirma som hjälper dig med de små och stora renhållningslösningarna. Vi har SRY- utbildad och certifierad personal

Ambitiöst städföretag med miljöinriktning

Vi är ett modernt tjänsteföretag med höga ambitioner och kvalificerad personal inom allt som har med städhjälp att göra. Genom oss får du tillgång till breda och högkvalitativa lokalvårdslösningar åt företag, organisationer och offentliga verksamheter som ställer höga krav på service och gott städresultat.

Vårt mål är att vara ett städföretag som lägger stor vikt vid att värna om naturen, därför använder vi oss endast av miljövänliga och godkända produkter när vi utför våra tjänster.

Allt startades igång 2007 i Öjebyn utanför Piteå och under 2008 expanderade vi till Stockholm, där vi idag har hela vår verksamhet. Vi har stora resurser och städningen utförs med en känsla för kvalitet och service. Vi är kundnära och satsar på att skapa långsiktiga relationer, kontakta oss så kan vi berätta me

svanen_PMS_347_vitbak-902x1024-902x1024

Miljö

Vårt miljöarbete ska vara en integrerad del i vår verksamhet, där alla våra medarbetare deltar aktivt i vårt miljöarbete.

Vi skall fortsätta att ställa miljökrav på våra leverantörer. De produkter som vi använder ska bestå av återvinningsbart material och vara fria från miljöfarliga ämnen. All kem som vi använder skall klara kriterierna för Bra Miljöval, Falken, naturskyddsföreningens Svanen.

Om oss

Kvalitet

Vi arbetar efter Nordisk Städstandard INSTA 800 (ss 627 801). Vid varje nytt städuppdrag läggs en kvalitetsplan enligt INSTA 800 upp tillsammans med kunden, för att kunden ifrån början kan definiera en lämplig kvalitetsnivå på städuppdraget. Vi skall erbjuda våra kunder tjänster och produkter av högsta kvalité.

För att få nöjda kunder behöver vi nöjda, motiverade och engagerade medarbetare. Städningen skall bedrivas så att både kunden och Holgers Fönsterputs & Städning medarbetare känner trivsel. Vidare skall städningen vara till för att vårda lokalerna och deras inredning.