Skip to content

Tjänster

Vi är ett företag med helhetstänk. Därför speglar även våra tjänster ett omfattande utbud.

Tjänster

Vilken typ av tjänst söker du?

Privatperson, företag eller förening? Hos oss hittar du med stor sannolikhet det du eftersöker. I annat fall så är det bara att höra av sig.

Privat

När vi kommer in i ditt hem, skall du känna dig trygg med vetskapen om att vi värnar om din integritet, använder miljömärkta produkter och har utbildad personal.

Ibland har du ändrade planer eller spontan besök. Då är det dessutom viktigt att ha en partner som är flexibel när det gäller tider och ombokningar.

Företag

Det finns många behov att täcka när det gäller företagstjänster. Många hittar du här under ett och samma tak. Givetvis är vi även behjälpliga med tjänster som faller utanför ramen.

Som näringsidkare behöver du ofta hålla reda på många lösa trådar och har en hel del deadlines att passa. Därför har vi anpassat vår arbetsmetodik. Vi arbetar effektivt, håller vad vi lovar och har framförhållning där vi håller dig ajour med vad vi skall utföra och när vi skall utföra det.

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningar kan se väldigt olika ut. Vissa har många gemensamma utrymmen andra hyr ut butikslokaler, etc. Det finns en hel del att göra för att hålla allt fräscht och säkert. Här ser du våra tjänster som täcker det mesta.

När vi utformar våra offerter och avtal, gör det på ett översiktligt sätt, så att du enkelt kan jämföra oss med andra och tydligt vilka arbetsmoment som ingår i respektive tjänst.